Culy
Culy Inspiratie 1 apr 2014

Alleen de beste producten bij Isa e Vane in Milaan

De delicatessenzaak Isa e Vane (vernoemd naar de eigenaresses Isabella en Vanessa) in Milaan ontstond nadat de twee dames jarenlang een cateringbedrijf hadden. Door middel van dit kleine cafeetje kunnen ze meer mensen van hun lekkernijen laten proeven.

Alles in deze leuke zaak is vers bereid en vele gerechten zijn geschikt voor mensen met glutenallergie. Dit zorgt er wel voor dat er niet heel veel keuze is op de kaart, maar wat er op staat, is buono.

Isa e Vane3

Ze gebruiken geen ingrediënten die ‘in’ zijn, maar alleen ingrediënten die er voor hen toe doen. Zo zegt Isabella: “Himalaya zout interesseert ons niet, heeft dat nu echt een andere smaak dan normaal zout?” De dames gebruiken alleen een paar producten van de beste kwaliteit; niets wat kunstmatig of onnodig is.

Klassiekers als quiche Lorraine en Caesar salade staan op de kaart, maar de dames proberen ook iedere maand een exotisch gerecht toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een Indiase curry. Je kunt de gerechten opeten bij Isa e Vane of lekker meenemen.

Isa e Vane
Via Perugino 1, Milaan

Isa e Vane 1Isa e Vane 4

Wat eten we vandaag?

Ontvang dagelijks de lekkerste inspiratie in je inbox

Reageer op artikel:
Alleen de beste producten bij Isa e Vane in Milaan
Sluiten