Redactie
Redactie Inspiratie 23 jun 2013
Leestijd: 2 minuten

Alle benodigdheden voor een zorgeloze culinaire vakantie

Of je nu bepakt en bezakt met de auto naar Frankrijk rijdt, met het vliegtuig naar Bonaire gaat of lekker een paar weekjes in eigen land vertoeft, vakantie hebben we allemaal nodig. En voor echte foodies geldt: het maakt niet uit wat je doet of waar je heen gaat, zo lang je maar de juiste culinaire gadgets bij je hebt. Want: een goed begin is het halve werk!

Om je alvast op weg te helpen hebben we een aantal van onze favoriete gadgets voor een zorgeloze vakantie uitgezocht, uiteraard stuk voor stuk met een culinaire touch. Daarnaast hebben we het je extra makkelijk gemaakt door te kiezen voor één bestelpunt: Bol.com. Klik op de foto’s om de producten te bestellen.

bol5
bol

Het mag dan wel warm buiten zijn, maar onze drankjes en hapjes voor onderweg moeten zeker lekker koel blijven. Gebruik daarvoor deze vintage koelbox van Jamie Oliver, in combinatie met de koelelementen – respectievelijk €69,99 en €8,95. 

Afwassen geen pretje? Met z’n allen op de camping zeker wel, en al helemaal met dit prachtige afdruiprekje van Joseph Joseph – €36,90. 

bol4

Aangekomen op de plaats van bestemming erachter komen dat je geen bestek hebt? Dat willen we natuurlijk voorkomen! Neem daarom je eigen, frisse bestekset mee – €30,95. 

bol6-512x796

Ook op vakantie is een heerlijk bakkie leut of thee geen overbodige luxe – €48,99. 

bol7

Overal zuiver water? Met een fles van Bobble op zak ben je er altijd van verzekerd! €9,99

bol8

Na een heerlijke middag in een Franse cave is er niets zo lekker als een koud flesje wijn – €16,90. 

Eerst langs een fijn marktje, mercado of marché en vervolgens met de verse buit picknicken, wat wil een mens nog meer? €22,95

bol12

Wellicht één van de handigste uitvindingen voor in de zomer: de ZOKU ijsjesmaker. Binnen tien minuutjes heb je namelijk twee heerlijke ijsjes! €44,99

bol11

Tot slot: dit is de ultiéme gids voor restaurants wereldwijd, samengesteld op basis van reviews van meer dan 400 chefs uit de hele wereld – €14,99. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.