Culy
Culy Inspiratie 9 januari 2016

Aanrader: ontbijten & lunchen bij The Café in Londen

In Hotel Café Royal, een prachtig hotel aan Piccadilly Circus in Londen, vind je The Café. Hier kun je terecht voor een kopje thee en een scone, een lekkere cappuccino of een uitgebreid ontbijt.

Het interieur van dit café is fabuleus: wanden en bar gemaakt van het beste marmer uit het Toscaanse Sienna, een grote glazen vitrine waarin alle patisserie wordt uitgestald, en lekkere banken en stoelen om in weg te zakken.

hotel_cafe_royal_-_the_cafe_5_1

Alle zoetigheden worden in het hotel gemaakt door de beste patissiers. En die huisgemaakte jam, koekjes en taartjes kun je ook meenemen naar huis!

Je kunt hier ook lekker gaan zitten voor een ontbijt of lunch. Op de ontbijtkaart vind je gerechten als pancakes met ahornsiroop en bessen (£14), wentelteefjes met bacon (£14), egg frittata en cocotte (£9) en uiteraard Eggs Benedict (£16). Niet goedkoop, maar alle ponden meer dan waard.

Lunchen doe je met broodjes gravadlax met citroen aioli (£7.50), gerookte makreel met mierikswortelcreème (£5.50), bruschetta met tomaat en basilicum (£5) of krokant pitabrood met humus (£5.50).

The Café is dagelijks geopend van 8.00 uur ‘s ochtends tot 10.00 uur ‘s avonds.

Hotel Café Royal
68 Regent Street, Londen

Culy Hotel Café Royal0002 Culy Hotel Café Royal0005 Culy Hotel Café Royal0007

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Aanrader: ontbijten & lunchen bij The Café in Londen
Sluiten