Culy
Culy Inspiratie 1 februari 2014

7 x de allerduurste cupcakes ooit

Een tijdje terug schreven we over deze bizarre cupcake van maar liefst €560,- (inclusief eetbare goud flakes) en om het verhaal compleet te maken stelde The Daily Meal een lijst samen met de zeven duurste ooit. 

7. Crave Cupcake
Niet alleen in Amerika liepen de prijzen cupcakes aardig op, ook in Australië kunnen ze er wat van. Zo vroeg Crave Cupcake voor hun variant met ahornsiroop, bacon en een gouden champagnemacaron een luttele €32,-. Per stuk!

cupcake9

6. Palazzo Decadence
Over deze rakker schreven we onlangs al en je betaalt er ongeveer €550,- voor.

Cupcacke6

5. Bloomsbury
De Golden Phoenix van Bloomsbury maakte z’n debuut in Dubai en wordt verkocht vanaf €783,- per stuk. Hij is verpakt in 23 karaat goud en gemaakt met uit Italië geïmporteerd bloem.

cupcake7

4. Food Network UK
Deze cupcake is gevuld met perzik en champagne-jam (hoe kom je erop?!) en wordt geserveerd met een flinke klodder botercrème gemaakt met zoete wijn van Chateau Yquem (het beroemdste wijnhuis voor zoete wijn). En oja: hij wordt verpakt in 24 karaats bladgoud. Je betaalt er dan ook €898,- voor.

cupcake5

3. Mervis Diamond
Diamantier Mervis Diamond ontwierp deze cupcake om hun 100-jarige bestaan te vieren. Hij was dan ook versierd met – hoe kan het ook anders – diamanten. De waarde wordt geschat op zo’n €22.000,-.

cupcake3

2. Cupcake Gourmet
Ten huwelijk gevraagd worden met een cupcake? Het kan! Deze red velvet cupcake bevat namelijk een verlovingsring met een diamant van 8 karaat. En dat voor ‘slechts’ €40.249,-.

cupcake2

1. Rox Diamond
Diamanten zijn zeker in als het gaat om luxueuze cupcakes. Voor het jaarlijkse Glam in the City-evenement in Schotland werd de Rox Diamond Cupcake in het leven geroepen en versierd met kleine diamantjes. Hoeveel het mag kosten? €110.000,-!

cupcake

Zelf cupcakes maken? Kijk dan hier voor ons basisrecept en de lekkerste frosting ooit

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
7 x de allerduurste cupcakes ooit
Sluiten