Redactie
Redactie Inspiratie 15 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

5 prachtige verpakkingen om bij weg te dromen

De klassieke combinatie zwart-wit staat eigenlijk altijd mooi. En dat geldt ook voor verpakkingen. Onderstaande items zijn prachtig en wij zouden er wel een paar potjes, pakjes en flesjes van in onze kast willen hebben staan, maar helaas zijn deze concepts – vooralsnog – niet te koop. Ze zijn wél een lust voor het oog…

Montezuma Salsa

De Amerikaanse student Jonathan Yurek ontwierp deze salsaverpakking voor het bestaande merk Montezuma. Hij liet zich daarbij inspireren door de cultuur van de Azteken. Het doosje waarin de pot salsa wordt verpakt kan dienen als bakje voor zowel de salsa als de chips.

San Lorenzo

Ontwerpers William Sörqvist & Anna Tran kregen de opdracht om verpakkingen te maken voor een fictief pastabedrijf. Het resultaat is een mix van Italiaanse en New Yorkse stijl. Tof!

The Product – Care Market

De verpakkingen van deze complete lijn supermarktproducten zijn door de ontwerpster Anna Garcia simpel gehouden. Met zwart, een beetje kleur, simpele tekeningetjes en het product omschreven in slechts twee woorden. Heel clean, en daar houden we van!

Ofada Rice

Superschattig vinden we dit verpakkingsontwerp voor rijst. Het zonnetje, hartje én boompje zijn gemaakt van de rijst uit het pakje en de witte kleur steekt mooi af tegen de zwarte achtergrond. Ontwerpster Andy Screen kreeg de opdracht om het product een exclusieve en healthy uitstraling te geven. En dat is volgens ons goed gelukt.

Brooklyn Brewing

Dit stoere ontwerp van Charlotte Masala past helemaal bij de in Brooklyn gevestigde brouwerij. Het ontwerp richt zich vooral op de typografie en bevat verder geen tekeningen of details. BB staat voor Brooklyn Brewing, de naam van de brouwerij.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.