Redactie
Redactie Gadgets 20 feb 2013
Leestijd: 1 minuut

3 Handige kookboek-apps voor je iPad

Ons gadgetbroertje Want.nl zette 3 fijne kook-apps voor de iPad op een rijtje. Vervangen is een groot woord, maar het is zeker een aanvulling op je oude boekenkast vol culinaire titels.

This is a cookbook
Met veel instructiefilmpjes en tips die je helpen bij het bereiden van je favoriete gerechten. Zie onder andere hoe je perfect bacon moet klaarmaken en leuke hoofdstukken zoals ”Lazy Brunch”, ”Midnight Snack” en ”Night in”. Het unieke aan deze app is dat er hele iTunes playlists voor je zijn gemaakt die perfect passen bij een avondmaal. Volgens de broers Max en Eli Sussman gaan muziek en eten namelijk hand in hand en was het dus een natuurlijke keuze om dit erin te verwerken. Hier te verkrijgen voor je iPad voor ongeveer €10,-.

The professional chef
Dit boek, wat nu dus ook is uitgebracht als app, staat bekend als de bijbel voor alle chefs. Het voordeel ten opzichte van het gedrukte boek is dat er nu veel handige instructiefilmpjes bij zitten en je kan je favoriete recepten bookmarken. Het gehele boek kost €44,99 maar je kan ook aparte hoofdstukken kopen waardoor je precies aanschaft waar je zin in hebt! Hier te koop.

Wine Simplified: Navigate Wine With Confidence
Als je geen verstand hebt van wijnen en deze kennis graag wil uitbreiden is dit een goede tip! Dit e-book geeft een virtuele tour bij wijnproeverijen, geeft tips welke combinaties je het beste kan maken met eten en demo’s van hoe je onder andere het beste een fles kan openen. Ook leuk: je kan je professionele wijn-vocabulaire uitbreiden zodat je indruk kan maken op het eerstvolgende diner. Hier te koop voor slechts €4,49.

Meer iPad artikelen lezen? Check Want.nl.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.