Culy
Culy Inspiratie 22 november 2014

10 x culinaire schoencadeautjes onder een tientje

Sint is weer in het land en dat betekent dat we weer massaal onze schoen zetten. Om je alvast een handje te helpen zetten we onze favoriete schoencadeautjes voor je op een rij, allemaal onder de €10,-. 

Siliconen spatel

Met stip op nummer één ons go-to cadeautje om te geven én om te krijgen is de siliconen spatel. Je hebt ze in verschillende maten en kleuren, en je kunt er nooit teveel van hebben. Deze variant met houten handvat is (online) te koop bij De Bijenkorf voor €7,99.

Spatel

Olijfolie & balsamico

Een goede fles olijfolie of balsamico azijn, wie is daar nu niet blij mee? Je koopt de lekkerste en mooiste flesjes bij delicatessenzaakjes en zeker als je een kleinere hoeveelheid neemt, hoeft het echt niet veel te kosten. Zo bestel je bij Foodelicious in Rotterdam al een flesje van het vloeibare goud voor €5,50.

Olijfolie stock

Mooie servetten

Dek je tafel met stoffen servetten en je gasten (en jijzelf!) wanen zich in een restaurant. Heerlijk luxe en tegenwoordig in de meeste winkels wel te koop, van HEMA tot De Bijenkorf. Deze lichtblauwe variant van damast koop je per twee (online) bij HEMA voor €7,95.

Servetten

Een kruidentuintje in je schoen

Een kruidenplantje onderhouden is leuk, maar nog leuker is het om zelf een plantje te kweken. Met de verpakkingen van Bag-to-Nature wordt dat een stuk makkelijker gemaakt en je hebt al een kweeksetje voor €2,95. 

Bag to nature

Verse thee

Heb je te maken met een echte theeleut? Geef dan verse thee. Je kunt het kopen bij speciaalzaakjes zoals bijvoorbeeld Tea Bar of Simon Lévelt en in december verkopen ze vaak speciale winterblends die extra speciaal van smaak en mooi verpakt zijn. Wil je het extra leuk maken? Geef er dan ook een mooi theezeefje bij.

Verse thee stock

Steakmessen

Tja, de steakmessen van Laguiole zijn móóói, maar ook voor menigeen boven budget. Koop daarom deze look-a-likes van HEMA voor slechts €8,- voor een set van zes.

Steakmessen HEMA

Maatlepeltjes

Voor culi’s die veel bakken zijn maatlepels bijna onmisbaar. Je kunt ze kopen in verschillende uitvoeringen, maar wij vinden deze van Jamie Oliver€7,50 per set) zowel stijlvol als praktisch.

Maatlepels

Mixbeker

Oké, hij past misschien niet in de meeste schoenen, maar wie kan deze prachtig simpele mixbekers van Rosti Mepal weerstaan? Je koopt ze (online) voor €8,- of  €8,99 per stuk (afhankelijk van de kleur)

Mixbeker

Bakstempel

Dol op (koekjes) bakken? Dan is deze bakstempel het ideale cadeautje. Je koopt ‘m met verschillende ‘opdrukken’ (online) bij HEMA voor €3,95 per stuk. 

Stempel

De lekkerste delicatessen

Wat is er leuker dan ‘s ochtends een fijn worstje of potje paté in je schoen te vinden, die je ‘s avonds gelijk kunt verorberen?

Worst stock

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
10 x culinaire schoencadeautjes onder een tientje
Sluiten