Table 24

Hartje Haarlem, aan de gezellige Groenmarkt, vind je restaurant Table 24. Je kunt hier uitgebreid dineren óf lekker borrelen met bites. Tof is dat je zelf een borrelplank mag samenstellen met heerlijke kleine hapjes.

Er wordt goed en creatief gekookt, bij Table 24. Chefs Marc Vink (die eerder werkte bij MaMa Kelly) en Thomas Roest verrassen je hier met allerlei lekkere hapjes uit de internationale keuken.

Table 24

Start me up

Bij de voorgerechtjes – pardon start me ups – vind je o.a. tonijn tataki met wasabi-marshmallow, rendang kroketjes met groene curry mayonaise en steak tartaar asian style met gepofte rijst, sriracha-mayonaise en koriander-cress. Oesters zijn er ook.

Ga daarna voor pasta vongole, kaasfondue met crudités, kreeft met Hollandaise, salie & dragon of de lamsrack oriental met hoisinsaus, groentespaghetti en wasabicrumble.

Voor toe zou je de sticky milk pie of de frambozen-kokosparfait kunnen nemen.

Bron: Table 24

Shared dining

Ook leuk: naast de ‘gewone’ menukaart is er ook een kleine kaart voor shared dining, voor twee personen. Zo kun je samen met je lief surf & turf van een halve kreeft en de lady steak delen of bijvoorbeeld een giant gamba pan.

Table 24 is van maandag t/m vrijdag open van 17:00 tot 01:00; zaterdag en zondag al iets eerder.

Meer culinaire artikelen lezen? Like ons op Facebook!