Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 24 mei 2017
Leestijd: 2 minuten

Zo ontbijt Culy’s hoofdredacteur (enne, hoe ontbijt jij?)

Ontbijten. We weten allemaal dat het essentieel voor ons is, en tóch skippen we deze maaltijd af en toe. Is het luiheid? Zijn we inspiratieloos? Dat kan anders!

Ontbijtmerk Quaker vroeg Culy’s hoofdredacteur Monique om haar ontbijtje te delen én is benieuwd naar jullie ontbijtritueel.

Monique: “Ik ben een snelle ontbijter, doordeweeks althans. Dan ga ik vaak voor een schaaltje warme havermoutpap, of een romige yoghurt met muesli, cruesli of granola, en vers fruit. Meestal pak ik gewone naturel yoghurt, maar soms koop ik juist zoete vanilleyoghurt voor extra verwennerij, of juist een keer sojayoghurt of kwark op basis van amandelen of kokos.

En qua vulling is op dit moment de 4 noten cruesli favoriet, een volkoren mix van geroosterde havermout, tarwe, gepofte granen, hazelnoten, paranoten, pecannoten en amandel. Ik maak het geheel wat zoeter met een vleugje honing, maar wat ahornsiroop is ook erg lekker.

Vervolgens kruip ik met m’n kommetje achter mijn laptop en begint de Culy-dag: mailtjes beantwoorden, de nieuwsbrief klaar zetten, Facebook checken en de to-do’s voor de dag doornemen. Een goed begin!”

Deel jouw ochtendritueel en schrijf een gastblog voor Culy!

Nu zijn wij én Quaker razend benieuwd naar jouw “ochtend-ingrediënten”. Je kunt deze met ons delen via Instagram door een mooie flat-lay foto te maken en te delen met hashtag #datbegintgoed én ons te mentionen: @CulyNL.

Wij kiezen de allerleukste foto uit en deze ontbijter wint een gastblog op Culy.nl én een jaar lang gratis Quaker! Wij zullen je interviewen over je ontbijtgewoontes en je favoriete ingrediënten in de ochtend. En natuurlijk komt je foto dan ook bij ons op de site!

Ook maak je kans om met je foto gepubliceerd te worden in het Quaker Morning Magazine. Let dus op dat de foto die je upload op Instagram van hoge kwaliteit is en dat je hem eventueel later ook op hoge resolutie kunt aanleveren (zet dus je fototoestel of telefoon op de hoogste camerastand!).

In samenwerking met Quaker

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.