Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 3 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit volledige kerstdiner maak je alleen op een bakplaat (en verder niets!)

Uren zwoegen in de keuken voor het kerstdiner vinden we heel leuk, maar vaak komt er wel een hoop bij kijken. Alle pannen, schaaltjes en borden worden uit de kast gehaald en na het kerstdiner komt de afwas om de hoek kijken. Gemak dient de mens – ook bij Culy – en gelukkig kan je dit jaar daarom een kerstdiner maken op alléén je bakplaat. Echt? Ja, echt.

Chef-kok Danny Jansen laat het zien in het onderstaande filmpje. Bij een kerstdiner op een bakplaat denken we al snel aan gourmetten. Maar niets is minder waar, want deze overheerlijke tataki van tonijn, lopende cheddar burger en crêpe suzette komen rechtstreeks van de bakplaat. Want ja, dit kun je allemaal op een bakplaat maken. Lees: minder afwas!

Enne, als we Danny mogen geloven likken we onze vingers af na het eten van dit kerstdiner. Het water loopt ons nu al in de mond.

Deze kerst heb je alleen je bakplaat nodig | Drie-in-één-diner #2 | bol.com

Wat een plaatje! En het leuke is, je kunt er ook heel veel verschillende gerechten op klaarmaken. Danny laat je zien hoe en wat. In ‘Drie-in-één-diner’ geeft chef-kok Danny Jansen je een kijkje in de keuken en laat hij je zien hoe je met één (!) keukenapparaat de lekkerste driegangenmenu’s op tafel zet.

Meer handige video’s bekijken? Of meteen zelf aan de slag gaan met dit heerlijke drie-gangen kerstdiner van de bakplaat? Klik dan hier.

In samenwerking met bol.com

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.