Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 18 apr 2017
Leestijd: 2 minuten

5 onontdekte restaurants in Londen

Over de leukste restaurants in Londen lees je overal al artikelen (ook bij ons…). Maar wat zijn nu echt onontdekte tentjes in The City? We vertellen het je graag.

5 onontdekte restaurants in Londen

Rochelle Canteen, bij Rochelle School aan Arnold Circus

In Shoreditch, onze favoriete wijk, vind je Rochelle Canteen. Een beetje verstopt, in een voormalige fietsenstalling van een school, en alleen open van maandag t/m vrijdag. Elke dag is er een ander verrassend menu met maar een handvol gerechten op basis van biologische ingrediënten.

The Quince Tree At Clifton Nurseries, 5A Clifton Villas

Middenin de stad vind je een oase van rust: het Quince Tree Café ligt in de beroemde Clifton Nurseries – het oudste tuincentrum van Londen. Verwacht geen tuincentrum zoals we dat in Nederland kennen, maar een prachtige klassiek Britse omgeving vol bloemen en planten.

Het café is open voor ontbijt, lunch en afternoon tea. De gerechten zijn allemaal even verfijnd en ook de cakes zijn zeer de moeite waard.

Bron: The Quince Tree

Caboose, The Old Truman Brewery, Ely’s Yard, Brick Lane

Caboose is een private-dining restaurant dat je van tevoren moet boeken met een groepje. Met een gezelschap van 8 tot 12 personen zit je in een houten privé-cabine.

Drankjes mag je zelf meenemen als je wilt (er wordt wel 5 pond kurkgeld gevraagd), het personeel zorgt voor een ijskastje. De chef kookt recht voor je neus lekkere Brits-Amerikaanse gerechten, zoals pulled pork met barbecuesaus.

Viet Hoa Mess, 70-72 Kingsland Road

Op dit adres vind je het populaire restaurant Viet Hoa. Maar als je de kelder in durft te duiken, vind je daar Viet Hoa Mess, een underground Vietnamees café. Tussen de betonnen muren staan tafeltjes met een ingebouwde grill, waarop de lekkerste ingrediënten gegaard worden. Yum!

La Bodega Negra, 16 Moor Street

In Soho vind je deze Mexicaanse tent, die er aan de buitenkant heel normaal uit ziet. De truc is om de hoek om te lopen, naar Old Compton Street, en daar de neon-verlichte sexshop te zoeken. In de kelder van deze ‘winkel’ eet je verboden taco’s. Zo lekker!

 

Hoe kom je in Londen?

Je kunt natuurlijk vliegen naar Londen, maar je kunt ook – heel verrassend – de trein nemen! NS International rijdt je eerst naar Brussel, vervolgens ga je met de Eurostar hogesnelheidstrein door de Kanaaltunnel naar Londen.

Tickets zijn zeer betaalbaar en binnen 4,5 uur ben je in hartje Londen. Ideaal: je hoeft niet in te checken en je betaalt niets extra voor bagage. En in de trein kun je lekker werken, een boekje lezen én een hapje eten. Top!

ThrillistLondonist

In samenwerking met NS International

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.