Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

5 smakelijke gerechten voor een veelzijdige paasbrunch

We vinden het eigenlijk het allerbeste eetmoment van de dag: de brunch. Ontbijt en lunch ineen, dus er mag en kan heel veel. Ideaal om met Pasen uit te pakken. We tippen je vast vijf veelzijdige gerechten.

​​Hartig en zoet, warm en koud; bij een brunch is alles geoorloofd, want het is nergens te vroeg of te laat voor. Idealiter begin je tussen 10.00 en 11.00 uur aan de brunch, om vervolgens eindeloos te genieten van al het lekkers op tafel. 

Zeker met Pasen wil je net even iets anders dan anders. Een tafel vol veelzijdige gerechten hoeft niet duur te zijn, wel lekker!

  • Croque madame met Mornaysaus en een spiegelei

De croque madame is de vrouwelijke variant van de bekende Franse tosti. Zij heeft, in tegenstelling tot de croque monsieur, een spiegeleitje bovenop. In dit recept maak je er een heerlijke Mornaysaus – een rijke bechamelsaus met kaas en eidooiers – bij.

Bron: Lidl

> Naar recept

  • Smoothiebowl met zelfgemaakte granola

Deze bowl zorgt zeker voor een smooth start van jouw dag. De granola heb je in een handomdraai gemaakt en zelfgemaakt is altijd extra smaakvol. Met vers fruit en wat munt zet je een kleurrijke kom vitaminen op tafel.

smoothiebowl Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept

  • Witte chocoladekoek met banketbakkersroom

Als je van de titel van dit recept nog niet gaat likkebaarden, weten wij het ook niet meer. De combinatie van witte chocolade, room en vers fruit durven we een echte smaaksensatie te noemen. 

chocoladekoek Lidl
Bron: Lidl

 

> Naar recept

  • Vegan stol wentelteefjes met dadel-karamelsaus

Op zoek naar vegan variatie? Met dit gerecht zet je een echte plantaardige topper neer. Een originele versie van een ouderwetse lekkernij, maar dan wel met iets extra’s. 

veelzijdige wentelteefjes Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept 

  • Omelet met zalm en mango-chili roomkaas

Bij de paasbrunch hoort ei, maar dan is het wel zo leuk om er iets speciaals van te maken. Dit omelet heeft de wow-factor dankzij de groene asperges, zalm en de bijzondere roomkaas. Dubbelvouwen en smullen maar!

omelet Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept

Vier de lente met Delicieux van Lidl! Kies uit meer dan 350 luxe producten waarmee de meest fantastische gerechten in een handomdraai op tafel worden gezet. Geniet van een uitgebreide paasbrunch, een gezellige borrel, een traditioneel gourmet of een grandioos driegangendiner. En allemaal betaalbaar, luxe voor iedereen! Kijk voor inspiratie in de speciale Delicieux-brochure, ook voor 40 gloednieuwe paasrecepten.

In samenwerking met Lidl

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.