Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 10 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Maak in een handomdraai een volledig kerstdiner met een multicooker

Bij kerst hoort toch eigenlijk wel een mooi kerstdiner van tenminste 3 gangen. We staan met liefde uren in de keuken te zwoegen voor de allerlekkerste gerechten. Maar de afwas die je na afloop op je aanrecht ziet staan, is helaas wat minder leuk. Gelukkig kan je je complete kerstdiner ook maken met deze alles in één multicooker.

Chef-kok Danny Jansen maakt in onderstaand filmpje een compleet 3-gangenmenu in de multicooker. Laat je pannen en ovenschalen maar in de kast liggen, want die zal je niet nodig hebben. Met 60 functies kun je gerechten maken zoals risotto, coq au vin en dronken banaan. Gelukkig is hij ook makkelijk schoon te krijgen, zodat je snel weer aan je volgende gerecht kunt beginnen.

Wel zo fijn dat je keuken na het kerstdiner geen rotzooi is, toch?

Lukt ‘t Danny? Drie kerstgangen, één multicooker… | Drie-in-één Diner #3 | bol.com

Een kerstdiner maken kan soms een hele uitdaging zijn. Vooral gerechten als ‘coq au vin’, ‘risotto’ en ‘dronken banaan’ kunnen ingewikkeld lijken. Danny laat zien dat het ook makkelijk kan. In ‘Drie-in-één-diner’ geeft chef-kok Danny Jansen je een kijkje in de keuken en laat hij je zien hoe je met één (!)

Meer handige (kook)video’s bekijken? Of meteen zelf aan de slag gaan met de multicooker? Klik dan hier.

Advertisement

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.