Redactie
Redactie Dineren 30 aug 2013
Leestijd: 1 minuut

Wilde Zwijnen

Soms ontdekt de Culy redactie nieuwe plekjes waarbij werkelijk álles perfect lijkt te zijn: een aantrekkelijke, goed samengestelde kaart, attente bediening, een prachtig terras en zelfs het keukenpersoneel zegt je vriendelijk gedag. Wilde Zwijnen is zo’n zeldzame parel en is daarmee één van onze favorieten. 

Bij Wilde Zwijnen kom je voor een avond puur genieten. De kaart is niet al te groot, maar precies genoeg en er zit voor iedereen wat lekkers bij. Zowel vis, vlees en vega zijn vertegenwoordigd en je ziet er alles behalve de standaard en hippe gerechten du moment, maar eigenzinnige en vooral lustopwekkende gerechten. Ook wordt het menu regelmatig veranderd en word je dus elke keer weer verrast.

Ook het kundige, ongedwongen personeel draagt haar steentje bij. Ze ogen misschien wat jong, maar weten precies hoe het hoort! De gasten worden continu in de gaten gehouden (geen urenlang gezwaai, en ook niet drie keer dezelfde vraag), hebben oog voor detail en weten genoeg over de mooie wijnkaart. Daarnaast draaien ze hun nek niet om voor speciale wensen zoals het bijschuiven van extra tafels, allergieën of wat langer willen blijven hangen dan de openingstijden voorschrijven.

Tot slot: heb je geen idee wat je moet kiezen? Laat het dan over aan de kok. Hij weet precies wat lekker is op dat moment, en we garanderen dat je zult genieten!

LES0001LES0005LES0004LES0003

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.