Redactie
Redactie Bakkerij / Patisserie 28 dec 2012
Leestijd: 1 minuut

Vroeg

“Vroeg is vers, ambachtelijk, lekker en ongedwongen.” De fijne slogan van restaurant Vroeg geeft precies weer waar ze voor staan. Van ‘s ochtends Vroeg tot ‘s avonds laat ben je in hun prachtige boerderij welkom om te genieten van verse, ambachtelijke en vooral lekkere gerechtjes in een fijne sfeer.

In haar eigen bakkerij met drie enorme ovens bakken ze dag in dag uit de lekkerste (desem) broden en (Hollandse) gebakjes, alles zo vers mogelijk. Daarnaast maken en produceren ze veel van de andere gebruikte ingrediënten, van de frieten tot de koude biertjes, zelf.

Het leukste van alles: met een voldaan gevoel na een heerlijk ontbijtje, lunch of diner nog even de streekwinkel induiken waar ze alles verkopen om mee naar huis te nemen. Fijn!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.