Redactie
Redactie Restaurants 16 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Vascobelo V-bar

Voor een straffe kop koffie ga je in Eindhoven naar Vascobelo V-bar. Hier staat de koffie van het gelijknamige Belgische merk centraal en gaat het vooral ook verder dan alleen een bakkie pleur. 

Op verschillende plekken in binnen- en buitenland (waaronder Eindhoven & Amsterdam) heeft Vascobelo zogenaamde V-bars.

Dit zijn chique, maar toegankelijke brasseries waar je komt voor een typisch Belgisch ontbijt, een gezonde lunch of goede borrelhapjes. Tevens kun je in de V-bar de koffie kopen voor thuis.

Begin hier de dag met het Vascobelo ontbijt (croissant, zuurdesembrood, broodbeleg, een eitje, jus d’orange en koffie of thee, €12,50), ga voor een snel croissantje met kaas en ham (€5,50), Griekse yoghurt met granola (€4,50), een omelet met oesterzwammen (€8,-) of roerei met gerookte zalm (€9,-).

Heb je in de middag honger? Dan ben je hier ook aan het juiste adres voor lekker broodjes met bijvoorbeeld gerookte tonijn (€9,50), Amsterdamse osseworst (€8,50) of gegrilde groenten (€7,50), of een salade met venkel & Pecorino (€10,50), quinoa & groene kruiden (€9,50) of kip & avocado (€11,50).

Tot slot serveren ze bij de koffie ook huisgemaakte taarten en rond borreltijd lekkere snacks, plankjes, bier en wijn.

Vascobelo V-Bar in Eindhoven is zeven dagen per week geopend van 09.30 tot 18.30. Op vrijdag- en zondagavond ben je welkom tot 20.00.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.