Redactie
Redactie Dineren 1 apr 2014
Leestijd: 2 minuten

The Harbour Club

Het begon allemaal met de eerste vestiging in Scheveningen, en toen het al vrij snel een succes bleek opende The Harbour Club een tweede in Rotterdam en een derde restaurant in Amsterdam. Hier geniet je van een mondaine sfeer en staan de mooiste lekkernijen uit de zee én van het land op de kaart. 

De menukaart van The Harbour Club is groot, héél groot. Er staan maar liefst 120 gerechten op, die gelukkig zijn onderverdeeld in onder andere een oestermenu, fruits de mer, sushi & sashimi, klassiekers, voor-, hoofd- en nagerechten.

Zoals je misschien al merkt zijn ze hier dol op vis, schaal- en schelpdieren en dat zijn dan ook hun specialiteiten. Maar, ook vlieshebbers zijn hier aan het juiste adres. In een speciale kast hangt prachtig rundvlees te rijpen en hoewel de keuze hiervoor iets kleiner is, zal je als carnivoor in hart en nieren zeker niet teleurgesteld worden.

Daarnaast is er ook de kaart van The Chef’s Lounge (wat voorheen een apart gedeelte in het restaurant was) met daarop fusion gerechten zoals steak tartare met wasabi-sojadressing en black cod met miso en honing.

Tot slot kent The Harbour Club een prachtige bar (zowel binnen als buiten!) waar smaakvolle cocktails worden geshaked, zoals bijvoorbeeld een onvervalste Gin & Tonic.

THC Amsterdam - Fruit de MerTHC Amsterdam - OestersTHC Amsterdam - Sashimi Bowl (2)

Het interieur van de drie vestigingen verschilt, maar kent ook veel overeenkomsten. Zo heeft de bar altijd een prominente rol, zijn de restaurants allemaal erg ruim, maar toch sfeervol ingericht en vind je overal dezelfde houtsoorten en kleurtinten. De Culy redactie is fan van de ronde bankjes waar je romantisch met z’n tweeën of gezellig met meer kunt dineren.

April 2014 is alweer de vierde vestiging geopend op Ibiza. The Harbour Club kent dus op dit moment vier vestigingen, waarvan die in Amsterdam een opvallend mooi terras heeft. Klik voor het adres, openingstijden en de contactgegevens van het filiaal in Scheveningen, Rotterdam en Amsterdam.

THC Amsterdam - Bar
THC Amsterdam - Restaurant (1)

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.