Redactie
Redactie Afhalen 24 feb 2015

Tante Nel

Tante Nel in Rotterdam is een snackbar naar ons hart: de frieten komen van een lokale Rotterdamse aardappelboer, de frikandellen van de sjieke horecaleverancier Lindenhoff en als je wilt kan je zelfs een gin-tonic bij je frietje bestellen.

Tante Nel zit aan de Pannekoekstraat in het centrum van Rotterdam en wordt gerund door de 29-jarige Kevin de Roos. En tante Nel? Nee, die is er niet. De Hollandse naam refereert aan de echte Hollandse snacks die bij Tante Nel te koop zijn.

Bron: Facebook

Op het menu staan frietjes en snacks van goede kwaliteit. Het stoofvlees en de gehaktballen zijn huisgemaakt en de kroketten komen van Oma Bobs uit Aalsmeer. Alleen de vlammetjes en de kipcorn komen van Mora, omdat klanten erom bleven vragen.

Bijzonder is dat de snackbar een van de weinigen met een drankvergunning is. Je kunt dus een lekkere gin-tonic – of ander alcoholisch drankje – bij je portie friet bestellen. Ze hebben twaalf soorten gin. En lekker ouderwets: ze hebben er softijs, gemaakt van verse room.


Bron: Facebook

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Tante Nel
Sluiten