Redactie
Redactie Dineren 4 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

Spaghetteria

De heerlijke pastazaak Spaghetteria heeft inmiddels al drie vestigingen in Amsterdam. Op de Van Woustraat 123 in De Pijp, op de Jan Hazenstraat 32 in Oud-West en op de Pretoriusstraat 72 in Oost.

Bij Spaghetteria draait het om één ding: verse, zelfgemaakte pasta die op traditioneel Italiaanse wijze wordt bereid door de chef. Zelf importeren ze biologische bloem uit Toscane en Emilia Romana en maken ze er vervolgens verschillende pasta’s van.

De kaart bestaat uit zes voortdurend wisselende gerechten, met altijd een goede verhouding vis, vlees en vega. Daarnaast is het mogelijk de pasta’s in de glutenvrije variant te bestellen.

Pasta

Onze favoriet? De klassieke Pasta Vongole en de vlezige pasta met gebakken worst. En achteraf uiteraard de tiramisu. Of toch de Sgroppino? Oh, lastig kiezen. En vergeet vooral niet nog een espresso toe te bestellen; altijd geserveerd met een lekker stukje pure chocolade.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.