Redactie
Redactie Koffiesalon 25 feb 2014
Leestijd: 1 minuut

Six and Sons

Six and Sons begon als een webshop, maar opende eind 2013 een eigen concept store op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. De naam Six and Sons verwijst naar Alexander Six, de oprichter en curator van de winkel.

Het pand beslaat twee verdiepingen met een rauwe mannelijke uitstraling. In dit mini warenhuis kan je beneden onder andere terecht voor vintage meubels, bijzondere accessoires voor in huis, kleding, parfums en tassen. Boven is er een café voor koffie, ontbijt en lunch.

roomed-sixandsons-1

En dat laatste is natuurlijk waar wij voor komen. Het café boven is een relaxte, maar toch levendige plek met een vintage chesterfield en veel industriële meubels, waar je kan genieten van een kop Bocca koffie en homemade zoetigheden, zoals brownies en carrot cake. Er is vers geroosterde granola en gezonde oatmeal porridge (havermoutpap), die je zelf kunt aankleden met vers of gedroogd fruit en lekkere nootjes en pitten.

Voor de lunch staan er verschillende verse sandwiches staan op het menu, geserveerd op erg goed wit of bruin brood van MAMA Bakkerij (waar Vinnies Deli bijvoorbeeld ook mee werkt). Onze favoriet? Het broodje met heerlijke ossenworst, scherpe mosterd, zilveruitjes en rucola.

roomed-sixandsons-9
SixandSons-5982SixandSons-5989

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.