Redactie
Redactie Aziatisch 15 sep 2014

*Sazanka

Sazanka is één van de vijf restaurants in het prestigieuze Hotel Okura te Amsterdam. Waar **Ciel Bleu bekend staat om haar klassiek Franse gerechten met een moderne twist, eet je hier aan één van de teppanyaki-platen en wordt het eten ter plekke door de teppan-chef voor je bereid. 

De kwaliteit van de ingrediënten is zoals we bij het Okura gewend zijn: alleen de beste producten worden gebruikt en dat proef je dan ook echt in élk hapje. Pure smaken voeren de boventoon en op de kaart staan typisch Japanse gerechten.

Naast dat het eten ontzettend goed smaakt, is het ook erg leuk om te dineren bij Sazanka. Doordat het eten voor je neus wordt klaar gemaakt, kun je alles zien en meegenieten van het spektakel op de teppanyaki-plaat. Een waar feestje aan tafel!

Sazanka is wat ons betreft de ideale locatie als je iets te vieren hebt en een avond volledig in de watten wil worden gelegd. Van de bediening tot het eten en van de wijnen tot de inrichting, alles is tot in de puntjes verzorgd. Het is naar onze mening niet de beste plek voor een intiem avondje met je geliefde (je zit standaard aan een grote tafel waar tot twaalf mensen aan passen), maar daarvoor raden we je aan om naar het naastgelegen restaurant Yamazato te gaan.

Kijk hier voor meer informatie en de actuele menukaart.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
*Sazanka
Sluiten