Redactie
Redactie Koffiesalon 16 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Pop-up proeflokaal: Eten van een Lekkere Tafel

In Kasteel Maurick in Vught is sinds begin dit jaar pop-up proeflokaal Eten van een Lekkere Tafel gevestigd. Een schattige lunchroom die alleen op zondag geopend is en de perfecte uitvalbasis is voor een wandeling door de groene omgeving rond het kasteel.

Miranda Verberne is de drijvende kracht achter het concept ‘Eten van een Lekkere Tafel’. Met haar eigen cateringbedrijf verzorgt ze lunches, borrels en diners bij huwelijken, zakelijke afspraken en bijzondere gebeurtenissen. En nu heeft ze dus ook haar eigen proeflokaal!

Iedere zondag is het proeflokaal van 12.00 tot 17.00 geopend voor koffie, thee en allerlei zelfgemaakte zoete en hartige hapjes. Maar ook voor een borrel met een mandje brood en dips kan je bij Miranda aanschuiven.

De lunchroom heeft het gevoel van een huiskamer en is de perfecte plek om even te schuilen met een kop koffie en huisgemaakt taartje. Voor nu is de pop-up geopend tot en met mei, maar wij hopen natuurlijk langer!

Ben je benieuwd naar wat Miranda nog meer doet? Ze organiseert namelijk op aanvraag ook high tea’s, een picknick of uitgebreide borrel. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.