Redactie
Redactie Restaurants 4 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Van ontbijt tot diner: bij het industriële Jozef wil je zijn

Van ontbijt tot diner en van koffie tot borrel: bij Jozef in Utrecht ben je de hele dag meer dan welkom. 

Begin bijvoorbeeld de dag met yoghurt met granola, croissant of eggs benedict, of rol door naar de lunch met een Philly cheese steak, club sandwich met zalm of gambasalade.

‘s Avonds geniet je van uiteenlopende gerechten van over de hele wereld. Denk aan voorgerechten als flammkuchen met venkel en hazelnoot, coquilles met lamsoren en köfte van kip en lamsvlees. Erna geniet je van bijvoorbeeld kalfsentrecote van de grill, koolvisfilet met miso of een groentecurry met aardappeltjes.

Sluit de avond af met hun goddelijke no-bake Oreo-cheesecake, gepocheerde perzik met basilicumijs of een kaasplankje. Wat je ook kiest: het is allemaal lekker! De prijzen lopen uiteen van rond de €6,- voor een lunch tot €17,50 voor het duurste hoofdgerecht.

Jozef is zeven dagen per week vanaf 08.00 geopend. Kijk voor meer informatie en het volledige menu op de website

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.