Redactie
Redactie Restaurants 1 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Smikkel van de Midden-Oosterse keuken bij het vegetarische HUmmUS in Delft

Waar we in Amsterdam gezegend zijn met Hummus Bro’s & Bistro, kun je in Delft terecht bij simpelweg HUmmUS voor je portie kikkererwtenpasta en andere heerlijkheden.

In het gezellige zaakje geniet je van de lekkerste hapjes uit de Midden-Oosterse keuken, gemaakt van alleen maar biologische producten. Van de bekende klassieke hummus (geserveerd met kleine huisgemaakte pita’s en salade) tot eindeloze variaties, baba ghanoush en een dip van feta.

Ook serveren ze shakshuka, frisse salades (onder andere met falafel), broodjes, vegetarische shoarma en köfte (beiden van de Vegetarische Slager) en sides als zoete aardappelfrietjes.

Nu online: we aten bij nieuwe Delftse hotspot @hummusdelft ? Wat we ervan vonden? Lees het in de nieuwste blogpost (directe link in bio!) ?? New blogpost: out review of the newest hotspot in Delft ? Direct link in bio! ?☀️

74 Likes, 7 Comments – Joor (@joorkitchen.nl) on Instagram: “Nu online: we aten bij nieuwe Delftse hotspot @hummusdelft ? Wat we ervan vonden? Lees het in de…”

De prijzen zijn vriendelijk en variëren van €6,50 voor de klassieke hummus tot €12,50 voor het (vega) shoarmamenu met zoete aardappel, koolsla, hummus, pita en een salade.

Ja, er is voor ieder wat wils, behalve voor carnivoren. Vlees wordt namelijk niet bij HUmmUS geserveerd, maar geloof ons: dat mis je totaal niet!

HUmmUS in Delft is woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 geopend. Kijk op de website voor het volledige menu.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.