Redactie
Redactie Afhalen 1 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Homemade fresh food & drinks

Een oase van rust midden in het drukke centrum van Amsterdam. Zo zou je Homemade het beste kunnen omschrijven. Alles aan deze plek is natuurlijk. Van het interieur met haar mooie houten tafels en lampen tot de producten die Homemade gebruikt voor hun gerechten.

Als je tussen het shoppen door even aan de drukte wilt ontsnappen, ben je hier op de juiste plek. Een uitgebreide lunchkaart met wraps, broodjes, melts, soepen, salades en zoetigheden. Een goede mix tussen koude en warme gerechten, maar ook heerlijke verse sappen, Arizona ice tea en verschillende koffie’s.

Homemade streeft in alles naar een eerlijke eetervaring. Iedere dag rond lunchtijd zit Homemade vol en moet je in de rij staan voor een plekje. Maar het is het wachten waard. Mocht je geen tijd hebben om te wachten, bestel je gewoon to-go, want dat kan namelijk ook.

Zeker het proberen waard zijn het boordje carpaccio, het broodje ‘homemade hummus’ en het banana nut bread. De broodjes worden geserveerd op vers boerenbrood en bijna alles maken ze zelf. Probeer ook één van de zelfgemaakte limonades.

Homemade denkt ook aan de vegetariër door een klein groen V’tje achter de gerechten zonder vlees of vis te zetten. Voor ieder wat wils! Kijk uit dat je hier niet te lang blijft hangen, want verleidelijk is het zeker in hun comfortabele banken of aan de mooie leestafel.

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.