Redactie
Redactie Afhalen 3 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Hartenkaas

Bij Hartenkaas kun je de rijkelijkst belegde broodjes van Amsterdam halen, zonder echt pijn in je portemonnee te voelen.

Hartenkaas zit in de Negen Straatjes en wordt gerund door een aantal Braziliaanse heren. De broodjeslijst is lang, dus keuze is er zeker. Je kunt kiezen uit witte, bruine en meergranen stokbroodjes. En deze worden zo ontzettend rijk belegd! Je moet haast uitkijken dat het niet uit je broodje valt. Alle broodjes kosten maar €4,80 – echt een aanrader, dus.

Er zijn maar weinig zitplaatsen bij Hartenkaas, maar dat weerhoudt ons er niet van een omweg te maken om een lekker broodje te kopen. En naast broodjes verkopen ze ook traditionele Hollandse kaasjes.

Onze favoriet zijn De Dubbel (rosbief, bacon reepjes, avocado, tomaat, sla, pijnboompitten, kappertjes en roomkaas met bieslook) en de Rookcurry (runderrookvlees, bacon reepjes, avocado, pijnboompitten, kerriesaus en roomkaas met bieslook). Maar er staan er heel veel meer op die het proberen waard zijn. Check de menukaart voor alle broodjes.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.