Culy
Culy Drinks & Cocktails 15 november 2015

ECHT

ECHT is een gezellige lunchroom in Alkmaar waar op een verantwoorde manier met eten en drinken wordt omgegaan. Er wordt zoveel mogelijk met de seizoenen meegekookt en in de keuken werken de koks met waar mogelijk biologische producten. 

Van maandag tot en met zaterdag opent ECHT haar deuren al om 09.00 (op zondag om 10.00), een mooie plek dus voor een goed ontbijt.

Op de kaart vind je verschillende soorten, van uitgebreid tot snel en van skinny tot guilty. Denk bijvoorbeeld aan havermoutpap, scrambled eggs met zalm en een uitgebreid ontbijt met broodjes, beleg, croissants en yoghurt met granola.

Leuk is dat de ontbijtgerechten allemaal worden gecombineerd met een warm drankje naar keuze en altijd een vers glas sinaasappelsap. Zo start je, ongeacht wat je kiest, altijd goed de dag.

Op het lunchmenu staan voornamelijk meer vullende gerechten zoals speltbrood met zoete aardappel, kroianderpesto en geroosterde pinda’s, brood met Noorse zalm en avocado-limoensalsa en auberginekroketten. Daarbij serveren ze goed gevulde salades met bijvoorbeeld mango & gerookte kip.

Tot slot kun je hier ook terecht voor een onvervalste high tea of high wine.

ECHT is zeven dagen per week geopend tot 17.30. Kijk hier voor meer informatie en het volledige menu. 

ECHT AlkmaarECHT Alkmaar2ECHT Alkmaar4

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
ECHT
Sluiten