Culy
Culy Restaurants 27 maart 2016

Eastside

De naam zegt het al: Eastside vind je in Amsterdam-Oost, aan de Sumatrastraat om precies te zijn. Hier staan goddelijke brunchgerechten om van te watertanden op het menu, maar ook geweldige meatballs, cocktails en meer. 

Eastside heeft een voorliefde voor New York en dat zie je dan ook meteen terug op de kaart. Overdag kom je voor de all day brunch en vanaf een uur of 5 wordt de tent omgetoverd tot een echte meatball shop. 

Eastside Amsterdam7

Wat je er dan zoal kunt eten? Geloof ons, meer dan goed voor je is! Denk aan American pancakes met bacon en maple syrup, yoghurt met muesli, wafels met fried chicken, een gezoende boerenkoolsalade, wentelteefjes en eggs any style.

Voor erbij (jup, hier kom je met honger!) kun je onder andere nog toast, bacon, worstjes, pancakes en eitjes bestellen, en natuurlijk de meest uiteenlopende cocktails.

Eastside Amsterdam9Eastside Amsterdam8

The Meatball Shop

Als The Meatball Shop is geopend, verandert het menu en kom je voor gehaktballen om je vingers bij af te likken.

Maak een keuze uit de verschillende soorten vlees (rund, varken of kip), de saus (tomatensaus, pesto, gehaktsaus of room met Parmezaan) en wat voor brood (knoflook, baguette met mozzarella of een hamburgerbroodje) je erbij wil.

Eastside Amsterdam2

Alsof dat nog niet genoeg is kun je er nog sides bij bestellen zoals mac & cheese, polenta, geroosterde groenten, salade of (daar gaan we weer) fried chicken & waffles. 

Meer weten over Eastside of wil je gelijk reserveren? Kijk dan op de website. 

Eastside Amsterdam3

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Eastside
Sluiten