Redactie
Redactie Restaurants 1 apr 2016

Cups and Leafs

Cups and Leafs is de eerste theebar van Haarlem. Hier kom je voor de beste Oosterse theesoorten die je koopt voor thuis, om er ter plekke van te genieten óf voor onderweg. 

Bij Cups and Leafs vind je theeën uit China, Taiwan en Japan, van wit tot zwart en van pu’er tot oolong.

Alle soorten worden door medeoprichter en tevens theemeester Xiao Hamans-Wang rechtstreeks geïmporteerd, zodat je alleen het beste van het beste krijgt.

In het prachtige lichte pand of in de charmante binnentuin geniet je in alle rust van een kopje thee of één van de vele variaties. Denk aan bruisende soda’s, alcoholvrije cocktails, matcha lattes en frappuccino’s getopt met slagroom en koekjes.

Leuk is dat je alle drankjes ook kunt meenemen, maar ook alleen de theeblaadjes kunt kopen voor thuis. Ideaal als cadeautje voor de echte theeleuten. Voor erbij serveren ze goddelijke taarten, maar ook dim sum en wraps. Yum!

Cups and Leafs is maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 08.00 en op zondag vanaf 09.00. Kijk op de website voor meer informatie. 

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Cups and Leafs
Sluiten