Redactie
Redactie Dineren 20 sep 2012
Leestijd: 1 minuut

Carte Blanche

Dit prachtige restaurant, gerund door chefkok Martijn ten Brinke, is een ware aanwinst voor Noord-Brabant. Een plek waar je geniet van culinaire hoogstandjes, prachtige presentaties en mooie wijn-spijs combinaties.

Waar het voorheen gevestigd was in Rijkevoort, vind je restaurant Carte Blanche nu in Klooster Elsendael. Maar, nog steeds staan hier verfijnde, Frans georiënteerde gerechten op de kaart. Elke week wisselt het menu en als gast hoef je alleen maar aan te geven hoeveel gangen je wilt eten.

Bijzonder is dat de te gebruiken producten worden gehaald vanuit de grootste versmarkt van Europa Rungis (vlakbij Parijs). Een 3-gangenmenu kost €37,50 en een bijpassend wijnarrangement €6,50 per glas.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.