Carte Blanche

Culy 20 sep 2012 Dineren

Dit prachtige restaurant, gerund door chefkok Martijn ten Brinke, is een ware aanwinst voor Noord-Brabant. Een plek waar je geniet van culinaire hoogstandjes, prachtige presentaties en mooie wijn-spijs combinaties.

Waar het voorheen gevestigd was in Rijkevoort, vind je restaurant Carte Blanche nu in Klooster Elsendael. Maar, nog steeds staan hier verfijnde, Frans georiënteerde gerechten op de kaart. Elke week wisselt het menu en als gast hoef je alleen maar aan te geven hoeveel gangen je wilt eten.

Bijzonder is dat de te gebruiken producten worden gehaald vanuit de grootste versmarkt van Europa Rungis (vlakbij Parijs). Een 3-gangenmenu kost €37,50 en een bijpassend wijnarrangement €6,50 per glas.

Carteblanche5Carteblanche4Carte blanche3Carte blanche2Carteblanche

Reageer op artikel:
Carte Blanche
Sluiten