Culy
Culy Restaurants 29 juli 2017

Carpacciobar Vittore C. in Tilburg: de eerste carpacciobar van Nederland

Carpacciobar? In Tilburg? Ja, je leest het goed: Vittore C. is de eerste carpacciobar van Nederland! Je eet hier een rijk gevuld bord met flinterdun gesneden vlees, vis, groente of fruit, een dressing of saus en een knapperige bite.

Carpacciobar Vittore C

Vittore C heet deze carpacciobar, die is vernoemd naar kunstenaar Vittore Carpaccio. De 21-jarige Nadia Ibrahim en Anneloes Rottier openen hun nieuwe zaak aan de Spoorlaan 350 in Tilburg.

De twee dames, die voorheen studeerden aan de Rooi Pannen in Tilburg, hebben beiden een voorliefde voor ondernemen. Samen dachten ze na over wat Tilburg nog miste op culinair gebied en na een verkiezing met vier opties kwam de carpacciobar als populairst uit de bus.

Carpacciobar Vittore C Tilburg

Carpaccio van chocolade

Naast de klassieke carpaccio van dun gesneden rundvlees, serveren ze ook varianten met vis, groenten, fruit en zelfs chocolade. Voor de ingrediënten en smaken halen ze inspiratie van over de hele wereld.

Denk aan kalfscarpaccio met piccalilly, soja, shiitake, octopuscarpaccio salsa, chorizo en koriander of de verrassende kaascarpaccio van kazen, dadels en kletzenbrood.

Kun je niet kiezen? Ga dan voor de carpaccio-tasting, waarbij je vijf verschillende soorten kunt proeven.
Het is óók mogelijk om alles mee te nemen.

Carpacciobar Vittore C Tilburg3

BANK15

Vittore C is onderdeel van BANK15, een creatief platvorm dat diverse ondernemers samenbrengt. De carpacciobar is samen met drie andere culinaire concepten onderdeel van het project.

Vittore C is van woensdag t/m zaterdag geopend, tussen 11:00 tot 23:00 uur.

Vittore C.
Bron: Vittore C.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Carpacciobar Vittore C. in Tilburg: de eerste carpacciobar van Nederland
Sluiten