Redactie
Redactie Dineren 13 mrt 2012
Leestijd: 1 minuut

De al-ler-beste biefstuk eet je bij Café Loetje

Zeg ‘Loetje’ elke Amsterdammer denkt gelijk aan biefstuk. En dat is niet voor niets, want al jaren staat dit café bekend om haar malse biefstuk van ossenhaas geserveerd met een klassieke jus. Verwacht geen sjiek opgemaakte borden, maar gewoon goed vlees met een bordje friet en sla. 

Hoewel het vlees zéker een aanrader is (bij gaan voor biefstuk bali met lekker veel sambal), biedt de kaart veel meer dan dat alleen. Zo kun je gaan voor gebakken gamba’s, sashimi of onze grote favoriet de garnalenkroket, en als hoofdgerecht is de Noordezeetong ook een echte aanrader.

Inmiddels is Loetje uitgegroeid tot een bekende formule en vind je in onder andere Overveen, Laren en Ouderkerk aan de Amstel filialen. Daarbij hebben ze ook in Amsterdam meerdere zaken zoals aan het IJ, in Oost en natuurlijk waar het allemaal begon: in Zuid.

Reserveren kan pas vanaf zes personen, dus als je verzekerd wilt zijn van een tafeltje kun je het beste voor 18:00 binnen wandelen. Anders is de kans op een lange wachtrijst zeker aanwezig. Kijk op de website voor alle informatie over de verschillende filialen en openingstijden.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.