Culy
Culy Restaurants 6 juni 2017

Laat je in de watten leggen bij 1910 restaurant in Eindhoven

Als je te lang culinair in de Randstad vertoeft, vergeet je soms bijna hoe de service in het zuiden is. En dat is zonde, want hoe je ‘t ook wendt of keert: in deze regionen leggen ze je beter in de watten dan waar dan ook.

Zo ook bij 1910 restaurant in hartje Eindhoven. Hier lacht het personeel nog, kent zelfs de jongste ober van de brigade de volledige wijnkaart uit z’n hoofd, en krijg je een extra stukje brownie bij je kop thee. We like.

Je kunt hier lunchen en dineren, met allerlei lekkers op de kaart. Maar beter kies je voor een verrassingsmenu en laat je de beslissing aan de chef over. Dat kan ‘s avonds in 3, 4, 5 of 6 gangen (respectievelijk € 32,50, € 35,50, € 39,50 of € 45,50).

Wat je dan zoal kunt verwachten? Wij genoten bijvoorbeeld van ceviche met ingelegde ui en een krokante sesamcracker, en een perfecte gravad lax met avocadocrème, aardappelsalade en aardappelkaantjes. Ook de vis en het vlees als tussen- en hoofdgerechten waren dik in orde. En de toetjes! De toetjes!

Kortom: op naar Eindhoven. Binnenkort verbouwt 1910 restaurant de gehele zaak ook nog eens, dus dan zit je helemaal fijn.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Laat je in de watten leggen bij 1910 restaurant in Eindhoven
Sluiten