Redactie
Redactie Ontbijt 30 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: supersnelle granola… uit de koekenpan!

Normaal maak je granola in de oven, en dat duurt even. Wil je een supersnelle granola, maar geen kant-en-klare zak openscheuren? Maak dan deze speedy homemade variant in een pan!

Neem vulling van jouw voorkeur. Wij gebruikten havervlokken, blanke amandelen, zonnebloempitten en kokosrasp.

Doe alle ingrediënten in een koekenpan. Begin op medium vuur en breng het langzaam iets hoger. Na 5 minuutjes begint je mengsel een beetje te kleuren. Voeg dan een scheut ahornsiroop – oftewel maple syryp – toe (honing of agavesiroop kan ook). Bak nog 1 a 2 minuutjes door totdat het mengsel een beetje sticky wordt.

Haal uit de pan en doe in een kom met yoghurt of kwark. Enjoy!

Photo 13-06-13 12 23 56Photo 13-06-13 12 26 19Photo 13-06-13 12 26 32

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.