Pittige gamba’s met knoflook

Culy 29 mrt 2015 Diner

Deze gamba’s met knoflook, rode peper en peterselie zijn super makkelijk om te maken en heerlijk met een partje limoen. En is het lekker weer buiten? Bak ze dan vooral op de barbecue. Yum! 

Hak de peper en knoflook fijn en meng met de olijfolie. Breng op smaak met een snufje zout. Laat de gamba’s een half uur marineren en rijg ze vervolgens op stokjes.

Verwarm een grote koekenpan of grillpan op hoog vuur en hak ondertussen de peterselie fijn.

Bak de gamba’s in de hete pan, totdat ze mooi roze kleuren en gaar zijn. Serveer met de fijngehakte peterselie en een partje limoen. Smullen maar!

Gamba's

  • 250 gram rauwe gepelde gamba’s
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 Spaanse peper
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2-3 eetlepels bladpeterselie
  • Partjes limoen
Reageer op artikel:
Pittige gamba’s met knoflook
Sluiten