Redactie
Redactie Lunch 16 jun 2014
Leestijd: 1 minuut

Muffins met courgette, tomaat en kaas

Een origineel recept voor op de zondagse brunch: lekkere kaasmuffins met tomaat en courgette.

Klop de melk, het ei en de olie in een kom en giet dit vloeibare mengsel bij de droge ingrediënten. Klop het geheel goed door om alles te mengen.

Vet 12 muffinvormpjes in en vul ze voor de helft met het beslag. Prik een gaatje in de cherrytomaatjes met een mes; dit voorkomt dat ze in de oven openbarsten. Leg de tomaatjes op het beslag en lepel de rest van het mengsel over de tomaatjes. Bak de muffins 20 minuten tot ze stevig aan beginnen te voelen.

Snijd de muffins doormidden en serveer ze met toast met boter, knapperig uitgebakken spek en roerei.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.