Quinoasalade met grapefruit en geitenkaas

Culy 11 aug 2015 Diner

Weer een lekker recept uit de Koken met Aanbiedingen app: quinoasalade met grapefruit en geitenkaas. Heb jij de app al gedownload op je smartphone?

Kijk voor meer informatie over dit gerecht hier.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil ondertussen de grapefruits en snijd met een mes het witte vlies eraf. Snijd het vruchtvlees uit de vliezen en snijd in partjes. Klik hier om te zien hoe je dit heel makkelijk doet. 

Snijd de puntpaprika’s in blokjes. Schil de avocado en snijd eveneens in blokjes. Hak de basilicum fijn.

Giet de quinoa af en meng in een kom met de grapefruit, paprika, avocado en twee derde van de basilicum. Brokkel het grootste deel van de geitenkaas erover en schep om met de honing, twee eetlepels olijfolie, peper en zout.

Verdeel de quinoasalade over de borden en garneer met de overgebleven geitenkaas en basilicum.

quinoasalade met grapefruit en geitenkaas

Voor 4 personen:

  • 2 grapefruits
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 10 gram verse basilicum
  • 125 gram geitenkaas
  • 1 rijpe avocado
  • 275 gram quinoa
  • 1 eetlepel honing
  • Olijfolie

 

Reageer op artikel:
Quinoasalade met grapefruit en geitenkaas
Sluiten