Redactie
Redactie Diner 3 mrt 2012

Homemade BBQ-saus

Homemade BBQ-saus is perfect voor bij vlees, groenten, frietjes en nog zoveel meer. En ja, bij de barbecue natuurlijk!

Pel en snijd de knoflook. Pel en snipper de ui. Snijd de tomaten in stukken en verhit olie in een pan. Fruit de ui en knoflook, voeg tomatenpuree toe en ontzuur circa drie minuten.

Verwijder de zaadjes uit de peper, snijd de peper in stukjes en voeg toe aan de tomaten. Bak de specerijen mee en blus af met de whiskey. Breng op smaak met hot sause en worcestersaus en voeg de suiker toe. Kook in tot een dikke saus.

Of check deze lekkere video waarin Jamie Oliver BBQ-saus maakt:

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Homemade BBQ-saus
Sluiten