Redactie
Redactie Lunch 16 jul 2012
Leestijd: 1 minuut

Griekse yoghurt met noten en honing

Dit heerlijke recept voor Griekse yoghurt met noten en honing is fijn voor de lunch of een uitgebreid ontbijt. Gezond en zo lekker! Van de blog Lekker & Simpel.

Meng de Griekse yoghurt met de kaneel en de honing.

Haal daarna ongeveer een handjevol pistachenoten uit de schil en snijd ze daarna met een mes wat fijner.

Snijd ook de walnoten in kleinere stukjes en breek ze met je handen in kleinere stukjes. Schep daarna ongeveer 3 theelepels yoghurt per bakje/glas. Daar overheen wat walnoten,

Daarna weer een laagje yoghurt, ongeveer 2 theelepels per glas. Dan een laagje pistachenoten. En dan opnieuw het laatste laagje yoghurt. Bovenop nog wat walnoten en pistachenoten en dan nog wat honing er overheen en klaar is je toetje! Jammie!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.