Culy Homemade: frisse citrussalade met avocado en pecannootjes

Culy 17 jan 2014 Diner

Deze citrussalade is een echte allemansvriend. De combinatie klinkt misschien een beetje gek, maar als je het eenmaal geproefd hebt… 

*Ben je er niet zeker van of je avocado wel rijp genoeg is? Bekijk dan onderstaande video waarin we onze superhandige avocado-checktip uitleggen. 

Haal de schil van de sinaasappel en grapefruit en snijd de partjes los van elkaar (bijvoorbeeld zoals Culy’s Liselotte het doet in deze video). Snijd de avocado in stukjes en haal de pitjes uit de granaatappel.

Verdeel de rucola over een bordje en rangschik de citruspartjes erop. Doe dit ook met de avocado, besprenkel met een beetje olijfolie en eventueel een klein beetje vers gemalen zwarte peper.

Top met de pecannoten en granaatappelpitjes. Eet smakelijk!

Culy-receptfoto's-2Culy-receptfoto's-4

  • 1 sinaasappel
  • 1 roze grapefruit
  • 1 rijpe avocado
  • 50 gram rucola
  • 1/2 granaatappel
  • 70 gram pecannoten, in grove stukken
  • Olijfolie
  • Optioneel: zwarte peper
Reageer op artikel:
Culy Homemade: frisse citrussalade met avocado en pecannootjes
Sluiten