Culy
Culy Ontbijt 15 januari 2013

Culy Homemade: easy granola

Deze supersnelle granola is echt heerlijk. Serveer met yoghurt en als je het nog spannender wilt maken: fruitcompote of jam. Je kunt natuurlijk naar hartelust variëren met deze granola; voeg noten toe, gedroogd fruit of andere granen.

Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe alle ingrediënten, behalve de rozijnen, in een grote kom en hussel het met je vingertoppen, tot alles begint samen te klonteren. Is het mengsel nog te droog, voeg dan wat extra honing toe.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en lepel het mengsel erop. Bak ongeveer 30 minuten in de oven, tot goudbruin. Halverwege een keertje goed omscheppen.

Haal de granola uit de oven, laat een beetje afkoelen, verbrokkel in stukjes en laat verder afkoelen. Meng met de rozijnen. De granola is een goede dichte glazen pot een maand lang te bewaren!

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Culy Homemade: easy granola
Sluiten