Amuse met geitenkaas, Gandaham en abrikozen

Culy 23 dec 2013 Diner

Het is nooit verkeerd om een diner te beginnen met een amuse, dus waarom verras je je gasten tijdens kerst niet met dit heerlijke hapjes van Caroline?

Gandaham is een Belgische gedroogde ham en is verkrijgbaar bij sommige slagers of delicatessenwinkeltjes. Kun je het echt niet vinden? Vervang het dan door serrano- of Parmaham.

Schep in elk glaasje een dessertlepel vijgenjam en verdeel hierover wat van de verkruimelde geitenkaas. Scheur de plakjes ham in kleine stukjes en leg die op de kaas.

Ga vervolgens verder met een laagje van de in stukjes gesneden abrikozen, de pijnboompitjes en wat in gescheurde rucola.

Top met een paar druppeltjes balsamicocrème en serveer.

amuse

  • 4 dessertlepels vijgenjam
  • 4 plakjes Gandaham
  • Verse zachte geitenkaas
  • 4 gedroogde abrikozen
  • 2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
  • Handvol  rucola
  • Balsamicocrème
Reageer op artikel:
Amuse met geitenkaas, Gandaham en abrikozen
Sluiten