Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 9 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

OMG: Tony’s Chocolonely opent een nieuwe chocoladewinkel!

Ben je dol op de chocolade van Tony’s Chocolonely? Dan moet je naar de nieuwe chocoladewinkel die Tony’s deze week opent in onze hoofdstad. Naast de winkel op het Westergasterrein in Amsterdam, vliegen vrijdag 13 april de deuren open van Tony’s Super Store in de Beurs van Berlage!

Mega-monster-superchocomaat

De echte Tony’s Chocolonely-fans moeten hier natuurlijk naartoe. Want in de Super Store is er een mega-monster-superchocomaat, kun je heel veel chocolade proeven en zijn er exclusieve Tony’s items te koop.

Zoals Tony’s Rainbowpack: een lekkere tas met een regenboog van 12 chocoladerepen erin, die alleen in de Super Store verkrijgbaar is. En tussen al dat lekkers vertellen de Tony’s je alles over hun missie om alle chocolade in de wereld 100% slaafvrij te maken. Dat smáákt niet alleen goed, maar voelt ook nog eens goed.

Tony's Chocolonely chocoladewinkel
Bron: Marieke van der Velden

Tony’s tweede chocoladewinkel

Het is de tweede chocoladewinkel die Tony’s heeft: er is ook al een Tony’s Chocolonely-winkel bij het hoofdkantoor van Tony’s op het Westergasterrein in Amsterdam.

Het was voor Tony’s een logische keuze om nog een vestiging te openen in de Beurs van Berlage. Daar vond begin 1900 namelijk al cacaohandel plaats, op de Goederenbeurs. En Amsterdam is nog altijd de grootste cacaohaven van Europa. De Super Store bevindt zich pal onder de handelsvloer waar vroeger cacao werd verhandeld.

De nieuwe Super Store in de Beurs van Berlage in Amsterdam gaat op vrijdag 13 april open en is vanaf dan elke dag geopend tussen 10:00 en 21:00 uur. Je vindt ‘m aan de zijkant van het gebouw (Oudebrugsteeg 15), aan de kant van Amsterdam Centraal Station.

Tony's chocolonely chocoladewinkel
Tony's Chocolonely Rainbowpack
Bron: Marieke van der Velden

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.