Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Culinair nieuws 11 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Maak een lekkere “toet waar je iets goeds mee doet”

Voor de meeste mensen is kerst een periode die gevierd wordt met familie. Het grootste probleem is wat voor lekker diner er op tafel wordt geserveerd dit jaar. En of we daar dan 1e of 2e Kerstdag van gaan smullen met elkaar. Of misschien wel beide. Maar voor sommige kinderen, is dit niet het geval.

Voor sommige kinderen is kerst helemaal niet zo fijn. Zij hebben ernstige problemen thuis of wonen zelfs helemaal niet meer thuis. Daarom start op 10 december de campagne: ‘Een toet waar je iets goeds mee doet’ van Het Vergeten Kind.

Een toet waar je iets goeds mee doet

Met deze actie – in de vorm van een receptenboek – worden wij Nederlanders gevraagd om iets goeds voor deze kinderen te doen. Dat begint bij erbij stilstaan dat deze kinderen ook een liefdevol thuis verdienen. Maar er is meer.

In het receptenboek – genaamd: Hartenhuis-kerstdessertsboekje – staan verschillende recepten van lekkere toetjes. Je kunt gratis een miniversie van het boekje downloaden om wat recepten in te zien. Maar je kunt ook eenmalig of maandelijks doneren en het complete boekje thuis krijgen. Een prachtige actie voor alle bakliefhebbers!

Hartenhuis Kerstdesserts

Goede toetjes

Niet alleen de recepten van de toetjes en de koekjes zijn heel goed, maar vooral het verhaal dat erachter schuilt. Denk daarom deze Kerst ook eventjes aan de kinderen voor wie het niet zo’n vrolijk kerstfeest is.

Bak een lekker een toetje, niet alleen voor jezelf maar ook voor hen. En/of haal het hele receptenboek in huis om nog veel meer te bakken en de kinderen te steunen. Op een vrolijk kerstfeest!

Meer over Kerst

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.