Redactie
Redactie Inspiratie 22 okt 2015
Leestijd: 2 minuten

WiFi & Wafels: dit zijn de beste hotspots om te werken in Amsterdam

In deze nieuwe rubriek op Culy.nl verzamelen we de beste plekjes door heel Nederland waar je urenlang met je laptop kunt zitten werken (of video’s bekijken, door recepten scrollen…). Voorwaarden zijn dat de WiFi gratis is, de koffie goed gezet en je er een keur aan heerlijkheden kunt bestellen om je maag mee te temmen.

Vandaag: de beste hotspots om te werken in Amsterdam.

Toon

Een van onze favorieten in het centrum is Toon, gelegen op een steenworp afstand van het Culy hoofdkantoor. In dit gezellige restaurant (wat deel uitmaakt van Hotel Toon) aan de rand van het Rembrandtplein kun je heerlijk ontspannen werken (zowel binnen als buiten).

Vanaf 08.00 zijn ze al open en op de kaart vind je uiteenlopende gerechten, van ontbijtjes tot diner en van gezond tot ultiem genieten.

Toon – Utrechtsestraat 18

De Ysbreeker

De Ysbreeker is het grand cafe uit je dromen. Hoewel de verlichting niet altijd even goed is (en soms onaardig in je ogen schijnt), zit je heerlijk aan de grote stamtafel en is het personeel erg vriendelijk.

Op de kaart staan klassiekers en ook hier ben je vanaf 08.00 in de ochtend welkom. Ook fijn: ze serveren taart van Holtkamp, onze lievelings!

De Ysbreeker – Weesperzijde 23

Bagels & Beans

Verspreid door heel het land is de kans groot dat je Bagels & Beans al kent. Dit blijft voor ons een fijne plek om neer te strijken met een laptop of boek, omdat de bagels simpelweg heerlijk zijn en de sapjes des te meer.

Ook de koffie is goed en de enorme koppen zijn uitnodigend. Wij gaan het liefst naar het filiaal aan de Spaarndammerstraat, maar ook die bij het Waterlooplein is fijn.

Bagels & Beans – Verspreid door de stad

CT Coffee & Coconuts

Sinds de opening in het voormalige Ceintuur Theater in De Pijp is CT Coffee & Coconuts elk weekend afgeladen. Doordeweeks is het er gelukkig een stuk rustiger en kun je neerstrijken in één van de verschillende area’s.

De koffie is er lekker sterk, maar ook de verse thee, sapjes en zelfgebakken taartjes zijn zalig. Uiteraard kun je hier ook genieten van een verse kokosnoot en doordat het pand heel hoog is, is het er altijd heerlijk licht.

CT Coffee & Coconuts – Ceintuurbaan 282 – 284

PRESSROOM

Tot slot de nieuwste in dit overzicht: PRESSROOM, het restaurant van het INK Hotel in het centrum van de stad. Fijn is dat ze bij PRESSROOM werken juist stimuleren.

Voor 10,- vraag je een pasje aan waarmee je de hele dag door de lekkerste verse sapjes, water, koffie en thee, onbeperkt printen en toegang tot de supersnelle WiFi-verbinding krijgt. Daar worden wij nu blij van!

PRESSROOM – Nieuwezijdsvoorburgwal 67

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.