Redactie
Redactie Inspiratie 19 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Nieuw restaurant in voormalig Filmmuseum Vondelpark: Vondelpark3

Nadat het Filmmuseum haar deuren sloot en verhuisde naar de overkant van het IJ (nu EYE genaamd), sloot ook het bijbehorende café Vertigo in het Vondelpark haar deuren. Inmiddels zijn we alweer maanden verder (ruim 1,5 jaar om precies te zijn) en kunnen we je blij vertellen dat een nieuw restaurant haar deuren zal openen op deze prachtige plek. 

Het is misschien wel het mooiste pand in het Amsterdamse park en het terras is altijd vol zodra de eerste zonnestralen haar intrede doen. Het voormalige Vondelpaviljoen (de overkoepelende naam voor het gebouw) gaat vanaf 24 maart open onder de naam VondelCS, waarbij het restaurant Vondelpark3 gaat heten.

Vondelpark2

In het volledig gerenoveerde restaurant kan je de hele dag door terecht voor alles waar je trek in hebt: een ontspannen ontbijt, lunch met salades en broodjes, een stevige kop koffie of muntthee en ‘s avonds is er de keuze uit mediterrane gerechten in een modern jasje. En met de twee grote terrassen pal in de zon en genoeg ruimte binnen, verwachten we dat dit zeker goed zal komen.

VondelCS en Vondelpark3 openen 24 maart hun deuren. Klik hier voor meer informatie, zie hier de menukaart en hier de Facebook-pagina.

Vondelpark30002Vondelpark30003Vondelpark30004Vondelpark30005

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.