Redactie
Redactie Inspiratie 1 feb 2012
Leestijd: 1 minuut

Social Dining, eten met onbekende mensen

Heb je even geen zin in je gebruikelijke vriendenkring en zin om nieuwe mensen te ontmoeten, te kletsen over gezamenlijke interesses en lekker te eten?

Dan is het nieuwe platform Social Dining misschien wel wat voor jou! De trend overgekomen uit Amerika houdt in dat je je intekent op de website voor een diner met onbekende mensen met (vaak) wel dezelfde hobby’s en interesses.

Op de website kan je heel makkelijk vinden waar het etentje is, wie er komt en wat te gemeenschappelijke interesses zijn. Dineren met andere Wie Is De Mol fans, vegetariërs, stadsgenoten of ondernemers? Het kan allemaal! Toch maar liever je eigen vrienden? Je kan ook zelf een besloten etentje organiseren. De prijzen variëren per restaurant maar het goedkoopste drie gangen diner is al €24. (Soms wel exclusief drank.)

utrecht-slide-03Humphreys-Restaurant

Op vrijdag 3 februari zal het eerste diner plaats vinden in restaurant Nevy aan de Westerdoksdijk in Amsterdam. Voorlopig is het alleen nog in Amsterdam te vinden, maar zal zeer snel uitgebreid worden naar onder andere Utrecht, en wie wie ook andere steden in Nederland!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.