Redactie
Redactie Inspiratie Bijgewerkt: 26 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Slimme tip: bewaar fijngesneden knoflook in olijfolie

Knoflook pellen en snijden behoort toch wel tot één van de mindere taakjes tijdens koken, en dat terwijl het juist zo lekker is in een gerecht! The Kitchn zegt: snijd in één keer een grote lading knoflook fijn, en bewaar de knoflook in olijfolie. Slim! 

Pel een paar bolletjes knoflook en snijd de tenen fijn met een mes of keukenmachientje. Doe ze in een goed schoongemaakt glazen potje en vul met olijfolie (olie om te bakken is prima).

Bewaar maximaal een paar dagen in de koelkast.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.