Redactie
Redactie Inspiratie 19 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

‘s Werelds meest exclusieve broodje met Wagyu beef en kaviaar

Dat het altijd nóg gekker kan bewijst het luxe vijfsterren Hullett House Hotel in Hongkong door de meest luxueuze club sandwich ter wereld samen te stellen. In samenwerking met Hotels.com ontwierp het hotel een broodje met een aantal van de meest luxueuze ingrediënten ter wereld. Denk aan Wagyu beef, Iberico ham en nog veel meer! 

Waar de standaard club sandwich belegd is met kip, spek, ei, sla en mayonaise, is deze variant heel wat anders en komt hij niet eens in de buurt bij de klassieker! Tussen de drie sneetjes geroosterd brood zitten namelijk Roma tomaatjes, Beluga kaviaar, Wagyu rundvlees, Balik zalm, dun gesneden wildzwijn spek, Iberico ham, Belgische vijgen, Romeinse sla, komkommer, Franse kip, biologische Italiaanse eieren, mayonaise, mesclun salade en.. Groene asperges! Pfft, letterlijk een mond vol!

Hoewel alle ingrediënten op zichzelf al een klein feestje zijn, vragen wij ons af of deze combinatie wel te pruimen is. Laat staan of je de producten nog wel kunt proeven! Toch wordt het broodje verkocht in het hotel voor de prijs van €48 en kunnen gasten zeggen dat ze hebben genoten van de meest exclusieve club sandwich ter wereld.

De bizarre variant is samengesteld naar aanleiding van de jaarlijkse Club Sandwich Index (CSI), een concept geïnitieerd door Hotels.com om vakantiegangers een goed beeld te geven van de gemiddelde kosten voor eten en drinken. Benieuwd naar de gehele lijst met gemiddelde prijzen voor het bekende broodje? Klik dan hier.

CSI2CSI

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.