Redactie
Redactie Inspiratie 15 dec 2014
Leestijd: 1 minuut

In dit restaurant wordt je bestelling via een achtbaan naar je tafel gebracht

In Abu Dhabi is een restaurant geopend waar de maaltijden en drankjes niet door een serveerster naar je tafel worden gebracht, maar via een achtbaan naar je tafeltje suizen!

Zo gaat het bij Rollercoaster restaurant in zijn werk: je neemt plaats aan een van de tafels en geeft je bestelling door via een tablet. De keuken krijgt de bestelling binnen en zodra het gerecht klaar is wordt deze in een pannetje de achtbaan op gestuurd, die vervolgens uitkomt bij jouw tafel.

De weg die het pannetje aflegt heeft overigens alles weg van een échte achtbaan: loops, spiralen en zelfs een 12 meter hoge ‘tornado’ lopen door het restaurant. Nu maar hopen dat je geen soep hebt besteld…

Rollercoaster heeft al vestigingen in Duitsland en Rusland, maar de grootste zaak werd onlangs in Abu Dhabi geopend. Het restaurant beslaat twee verdiepingen en biedt ruimte aan 360 gasten. Het menu is een mix van de Europese, Amerikaanse en Aziatische keuken.

Helaas is de achtbaan alleen bedoeld om maaltijden te vervoeren. Als gast van het restaurant kan je zelf geen ritje maken…

Bron: luxuo.com

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.